Bitcoin
Ripple
Ethereum
Monero
Tether
litecoin
filecoin
matic
Kupi/Prodaj Kriptovalute

Binance nudi nagradu od $250.000 za informaciju o hakerskom napadu!

11/03/2018 11:15

Na jednoj od najvećih kripto berzi, Binance-u, 7. marta se dogodio pokušaj hakerskog napada.

Zahvaljujući pre svega odličnom mehanizmu za prepoznavanje sumnjivih transakcija, članovi Binance-a su uspeli da spreče hakere u njihovoj zamisli i da im blokiraju sve naloge pre nego što su uspeli da povuku novac sa berze. To je rezultiralo ne samo da oštećeni ljudi dobiju vraćene kriptovalute, već i da su hakeri izgubili inicijalne uloge potrebne za prevaru tolikog obima.

 

Binance je danas dao zvanično saopštenje u kojem nudi 250.000 dolara  za bilo kakvu informaciju o hakerima koja bi dovela do njihovog legalnog hapšenja:

 

Da bismo sačuvali sigurnu kripto zajednicu, ne možemo samo igrati odbranu. Moramo aktivno da sprečimo bilo kakve slučajeve hakovanja pre nego što se pojave, kao i da ih pronađemo kroz naknadne činjenice. Iako pokušaj hakovanja sajta Binance-a 7. marta nije bio uspešan, bilo je jasno da je to bio veliki organizovani napor. Ovo treba rešiti.

Binance nudi ekvivalentnu nagradu od 250.000 USD svima koji pruže informacije koje mogu da dovedu do legalnog hapšenja hakera uključenih u pokušaj hakerskog incidenta na Binance 7. marta 2018. godine.

  1. Prva osoba koja dostavi suštinske informacije i dokaze koji dovode do legalnog hapšenja hakera, u bilo kojoj nadležnosti, dobiće ekvivalent od 250.000 USD u BNB-u (Binance Coin). Devizni kurs će se odrediti u trenutku prenosa.
  2. Molimo dostavite detaljne informacije na bounty@binance.com, kao i lokalnim agencijama za sprovođenje zakona.
  3. Ako vaši lokalni zakoni dozvoljavaju, možete ostati anonimni.
  4. Ako se više izvora / segmenata podataka iskoristi da dovede hakere do pravnog hapšenja, nagrada će se podeliti između izvora. Binance zadržava sva prava da podeli iznos naplate, isključivo po našem nahođenju.

Štaviše, Binance je trenutno izdvojio ekvivalent od $ 10,000,000 USD u kripto rezervama za buduće nagrade protiv bilo kakvog ilegalnog hakerskog pokušaja na Binance-u. Takođe smo pozvali i druge razmene i kripto biznise kako bi se pridružili našoj inicijativi. Pozdravljamo njihovo učešće u bilo kom trenutku.

Zaštita vaših sredstava bila je i uvek će biti naš najviši prioritet!

Zahvaljujemo na podršci!

 

1278 pregleda