Bitcoin
Ripple
Ethereum
Monero
Tether
litecoin
filecoin
matic
Kupi/Prodaj Kriptovalute

TRON donira 1,7 miliona Ethereum zajednici - potencijalni problem za ETH

23/04/2018 22:35

Lansiranje TRON testnet-a signalizira da će TRX uskoro napustiti mrežu ERC20 i preći na svoj lično razvijen mainnet, koja će obezbediti pouzdanu budućnost za korisnike i programere. Nedugo nakon što je TRON najavio lansiranje, izjavio je da će mreža biti u potpunosti funkcionalna u maju i da će se sve što se tiče TRON-a izaći iz mreže ERC20, platforme koja je u vlasništvu i kojom upravlja Ethereum.

TRON tim je objavio da je izdvojio 30 miliona TRX-a (što je približno 1,7 miliona dolara) za Ethereum zajednicu kao zahvalnost za Ethereum "za njihovu podršku u TRON-ovoj ERC20 fazi, pored pripreme za Super Reprezentativne Izbore posle mainnet-a lansiranje". Iako TRON pravi sve ove poteze, kriptovaluta takođe otkriva da će uskoro biti konkurent Ethereum-u, i uskoro će nadmašiti platformu tako što će postati DApp platforma. Takva saznanja nisu dobro prošla u Ethereum-u, što je dovelo do toga da izvršni direktor Vitalik Buterin kaže da TRON projekat nema dušu.

Činjenica je da je TRON sada Ethereumov konkurent, a platforma radi sve kako bi postala priznatija od Ethereum-a. To je vidljivo u Justinu Sunu, osnivaču TRON-a.

Od danas do poslednjeg dana više nismo ERC20 token i u budućnosti ćemo se takmičiti sa Ethereum-om kao DApp platformom, rekao je Sun prilikom lansiranja testnet-a.

Mi ćemo se takmičiti licem u lice sa Ethereum-om, sigurni smo da ćemo izgraditi veliki ekosistem; veći ekosistem od Ethereuma. Objasniću vam zašto možemo u budućnosti nadmašiti Ethereum. 

Nakon što je izjavio da je Ethereumov konkurent, platforma je otkrila da će uraditi ogroman airdrop za Ethereum zajednicu. Ovo je potencijalni ubica za Ethereum, i to na mnogo načina!

Airdrop je skoro za sve korisnike Ethereuma

Airdrop je važan za one koji imaju preko 1 ETH nakon 1. januara 2018. Izgleda da TRON želi skoro svim korisnicima Ethereuma da pruži priliku. To će omogućiti Ethereum investitorima da iskusi decentralizovanu mrežu najnovije generacije i da učestvuju u upravljanju zajednicama, jer prema TRON-u, postoji mnogo problema na platformi Ethereum koju je TRON rešio u svojoj glavnoj mreži.

Airdrop takođe pruža zajednici Ethereumu mogućnost da iskusi platformu sa velikim brojem transakciju u sekundi i koristi TRX da bi glasala u TRON-ovoj demokratskoj zajednici. Ovo govori nešto što Ethereum zajednica možda ne razume. Iako TRON-ov tim nije rekao da Ethereum platforma nije decentralizovana, veruju ipak da je njihova više decentralizovana, pa je razlog za Ethereum zajednicu da proba i okusi nove demokratske platforme. Ovo je čisto mamljenje Ethereum zajednicu, i možda će poljuljati Ethereum, ili učiniti da svoje "HODL-re" da veruje u TRON.

TRON izmešta sve sa Ethereum platforme?

TRON tim neće samo da migrira u mainnet, već će imati i svoje DApps ,koji su sada na Ethereum-u, koji će biti preseljeni na TRON mrežu. Trenutno TRON ima 100 miliona korisnika na svom DApps-u, a svi DApps će biti migrirani na novu platformu kada se pokrene. Nema načina da Ethereum to ne oseti.

TRON donira 1 milijardu $ zajednici.

Smešno kako je TRON donirao 1.7 miliona dolara Ethereum zajednici, dok platforma donira milijardu dolara svojoj zajednici. Fond je namenjen programerima i pristalicama da učine da TRON dodatno raste. Znači, za nekoliko meseci nakon lansiranja, DApps će preplaviti mainnet-a i možda će biti više od broja Ethereum-a. Način na koji se TRON kreće, zapravo želi da ubije Ethereum-a, ili eventualno da bude u stanju hibernacije iz kripto prostora i ako je moguće, učiniti njegovu DApp platformu beskorisnom.

 

1684 pregleda