Bitcoin
Ripple
Ethereum
Monero
Tether
litecoin
filecoin
matic

Uslovi korišćenja

Crypto Market d.o.o.
PIB: 110546832
Matični broj: 21361585

 

Opšte odredbe

Korišćenje servisa za kupoprodaju kriptovaluta na cryptomarket.rs podrazumeva da se korisnik složio sa uslovima koršćenja.
Crypto Market pruža uslugu prodaje i kupovine kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar).

Registracija, korisnički nalog i podaci o korisniku

Na vebsajtu cryptomarket.rs postoje dve vrste korisnika: registrovani i neregistrovani korisnici.
Prilikom registracije ili korišćenja servisa za kupoprodaju  kriptovaluta korisnik je dužan da ostavi lične podatke.

Podaci registrovanih i neregistrovanih korisnika se čuvaju, razlika je što podaci registrovanih korisnika mogu da se koriste od strane Crypto Market d.o.o. u svrhe slanja promotivnih materijala i obaveštenja, pod uslovom da su se korisnici složili sa tim. Podaci neregistrovanih korisnika se koriste samo do izvršenja transakcije i nakon toga se čuvaju u registru transakcija. Podaci neregistrovanih korisnika neće biti korišćeni ni u koje svrhe unutar kompanije Crypto Market.

Prihvatanjem uslova korišćenja korisnik je saglasan da pruži ispravne lične podatke.

Registrovani korisnik u svakom trenutku može zahtevati da bude uklonjen iz baze registrovanih korisnika.

Korisnik može imati samo jedan nalog na vebsajtu.

Korisnik se obavezuje da neće koristiti servis za bilo kakve protivzakonite aktivnosti.
Crypto Market zadržava pravo da blokira registrovanog korisnika, ako korisnik na bilo koji način povređuje uslove korišćenja.

Sigurnost

Crypto Market d.o.o. prikuplja podatke o ličnosti u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 97/2008). Podaci će biti koršćeni samo u svrhe obrade kupoprodaje kriptovaluta i slanja obaveštenja. Podaci neće biti prosleđivani trećim licima.

Crypto Market servis

Prilikom kupoprodaje kriptovaluta korisnik je dužan da ostavi tačne lične podatke. Crypto Market d.o.o. je dužan da u roku od 3(tri) radna dana nakon prijema uplate izvrši transakciju. U slučaju da transakciju nije moguće izvršiti, Crypto Market je dužan da u najkraćem roku obavesti korisnika. Ukoliko je korisnik uplatio sredstva, sva sredstva će biti vraćena.

Crypto Market zadržava pravo da odbije transakciju bez navođenja razloga.

Transakcije kriptovaluta su nepovratne, tako da nakon završene transakcije Cryto Market ne snosi nikakvu odgovornost usled gubitka kriptovalute greškom korisnika.
Korisnik je dužan da proveri tačnost podataka. U slučaju da korisnik nije dao tačnu adresu wallet-a, Crypto Market neće snositi odgovornost u slučaju gubitka kriptovalute.